SSL چیست؛ 4 دلیل برای تهیه گواهینامه SSL

0
5/5 - (1 امتیاز)

SSL یا لایه سوکت ایمن یک پروتکل امنیتی اینترنت مبتنی بر رمزگذاری است. Ssl چیست؟ ssl که لایه امن در سایت است، اولین بار توسط Netscape در سال 1995 با هدف اطمینان از حفظ حریم خصوصی، احراز هویت و یکپارچگی داده ها در ارتباطات اینترنتی توسعه یافت.

SSL سلف رمزگذاری مدرن TLS است که امروزه استفاده می شود. وب‌سایتی که SSL/TLS را پیاده‌سازی می‌کند، به جای «HTTP»، در URL خود «HTTPS» دارد. در ادامه به بررسی پاسخ سوال ssl چیست میپردازیم.

گواهینامه SSL چیست؟

به منظور ارائه درجه بالایی از حریم خصوصی، SSL داده هایی را که در سراسر وب منتقل می شوند رمزگذاری می کند. این بدان معنی است که هر کسی که سعی در رهگیری این داده ها داشته باشد، تنها ترکیبی از کاراکترهای مخدوش را می بیند که رمزگشایی تقریباً غیرممکن است.

SSL یک فرآیند احراز هویت به نام دست دادن بین دو دستگاه ارتباطی را آغاز می کند تا اطمینان حاصل کند که هر دو دستگاه واقعاً همان چیزی هستند که ادعا می کنند.

SSL همچنین داده‌ها را به صورت دیجیتالی امضا می‌کند تا یکپارچگی داده‌ها را فراهم کند، و تأیید می‌کند که داده‌ها قبل از رسیدن به گیرنده مورد نظر خود دستکاری نشده‌اند.

چندین تکرار از SSL وجود داشته است که هر کدام امن تر از قبلی است. در سال 1999 SSL به روز شد تا به TLS تبدیل شود.

4 دلیل برای خرید SSL

1- حفاظت از اطلاعات شخصی

هنگامی که SSL/TLS در یک وب سایت پیاده سازی می شود، یک ارتباط امن بین مرورگر کاربر و وب سرور ایجاد می کند. در اینجا نحوه کمک به محافظت از اطلاعات شخصی آمده است:

  • رمزگذاری: SSL/TLS داده های مبادله شده بین دستگاه کاربر و سرور را رمزگذاری می کند. این بدان معناست که حتی اگر یک عامل مخرب داده ها را رهگیری کند، بدون کلید رمزگذاری قادر به درک آن نخواهند بود.
  • یکپارچگی داده: SSL/TLS تأیید می کند که داده های ارسالی یا دریافتی در طول انتقال دستکاری نشده اند. اگر تغییری رخ دهد، گیرنده متوجه خواهد شد که داده ها به خطر افتاده است.
  • احراز هویت: SSL/TLS به احراز هویت سرور کمک می کند. این از ارسال ناآگاهانه کاربران به وب‌سایت‌های مخرب که جعل وب‌سایت‌های قانونی هستند، جلوگیری می‌کند.
  • اعتماد و اعتبار: وب سایت هایی که از SSL/TLS استفاده می کنند با نماد قفل در نوار آدرس مرورگر و پیشوند «https://» نشان داده می شوند. این شاخص ها به کاربران اطمینان می دهند که وب سایت امن است و می توان به اطلاعات شخصی آنها اعتماد کرد.
  • محافظت در برابر حملات Man-in-the-Middle: SSL/TLS از رهگیری ارتباط بین کاربر و سرور توسط مهاجمان جلوگیری می کند و اطمینان می دهد که داده ها محرمانه باقی می مانند.

2- اعتماد کاربران

خرید SSL گامی حیاتی در جهت ایجاد اعتماد با کاربران در وب سایت شما است. گواهی SSL نه تنها امنیت را افزایش می‌دهد، بلکه به بازدیدکنندگان اطلاع می‌دهد که داده‌های آنها به شیوه‌ای امن و محرمانه مدیریت می‌شود.

پس از خرید دامنه ir یا هر پسوند دیگری باید به سراغ تهیه گواهینامه SSL برویم. یک گواهی SSL داده های ارسال شده بین کاربران و سرور وب سایت شما را رمزگذاری می کند.

این رمزگذاری تضمین می‌کند که اطلاعات حساس مانند اعتبارنامه ورود، شماره کارت اعتباری و جزئیات شخصی، به راحتی توسط عوامل مخرب قابل رهگیری نیستند.

گواهی های SSL هویت وب سایت شما را تأیید می کند. هنگامی که کاربران نماد قفل و “https://” را در نوار آدرس مرورگر می بینند، می دانند که به یک وب سایت قانونی و امن متصل هستند. این تأیید از حملات فیشینگ جلوگیری می کند و اعتماد کاربر را ایجاد می کند.

وب‌سایت‌های بدون گواهینامه SSL اغلب توسط مرورگرها به عنوان «ناامن» علامت‌گذاری می‌شوند. داشتن گواهینامه SSL به کاربران نشان می دهد که امنیت را جدی می گیرید و اعتبار و حرفه ای بودن وب سایت خود را بهبود می بخشد.

3- بهبود رتبه بندی در موتورهای جستجو

گوگل، برجسته ترین موتور جستجو، به صراحت اعلام کرده است که HTTPS یک سیگنال رتبه بندی است. وب‌سایت‌های دارای گواهینامه SSL در مقایسه با وب‌سایت‌های بدون SSL به احتمال زیاد کمی در رتبه‌بندی موتورهای جستجو افزایش می‌یابند. هدف گوگل و سایر موتورهای جستجو ارائه بهترین تجربه کاربر است.

وب سایت های امن (آنهایی که HTTPS دارند) محیط قابل اعتمادتری را برای کاربران ایجاد می کنند. وقتی کاربران به یک وب‌سایت اعتماد می‌کنند، احتمال بیشتری دارد که بیشتر بمانند، با محتوا درگیر شوند و نرخ پرش را کاهش دهند. این عوامل به طور غیرمستقیم به رتبه بندی سئو کمک می کنند.

مرورگرهای وب سایت‌های فاقد گواهینامه SSL را با عنوان «ناامن» برچسب‌گذاری می‌کنند که می‌تواند کاربران را از ماندن در سایت منصرف کند. موتورهای جستجو تجربه کاربری را جدی می گیرند و اگر وب سایت شما هشدارهای امنیتی را ایجاد کند، ممکن است منجر به رتبه های پایین تر شود.

در حالی که تأثیر SSL بر سئو ممکن است مهم ترین عامل رتبه بندی نباشد، مهم است که توجه داشته باشید که موتورهای جستجو به طور مداوم الگوریتم های خود را تکامل می دهند. گوگل و دیگران ممکن است در آینده با اهمیت فزاینده امنیت اینترنت بر اتصالات ایمن تاکید بیشتری داشته باشند.

4- پیشگیری از حملات

گواهی SSL ارتباط بین مرورگر کاربر و سرور را رمزگذاری می کند و از رهگیری و استراق سمع اطلاعات حساس توسط مهاجمان جلوگیری می کند. این شامل اعتبار ورود به سیستم، داده های مالی و اطلاعات شخصی است. گواهی های SSL تضمین می کنند که داده های ارسال شده بین دستگاه کاربر و سرور رمزگذاری شده است.

این داده ها را از رهگیری و استفاده توسط عوامل مخرب برای سرقت هویت یا سایر اهداف شرور محافظت می کند. گواهی‌های SSL اعتماد کاربران را با تأیید صحت وب‌سایت افزایش می‌دهد. این به جلوگیری از حملات فیشینگ کمک می‌کند، جایی که مهاجمان وب‌سایت‌های جعلی را برای سرقت اطلاعات کاربری یا اطلاعات شخصی کاربران ایجاد می‌کنند.

وب سایت هایی با حساب کاربری باید از امنیت اعتبارنامه ورود اطمینان حاصل کنند. گواهی‌های SSL مانع از آن می‌شود که مهاجمان هنگام حرکت بین دستگاه کاربر و سرور، نام‌های کاربری و رمز عبور را بگیرند. گواهی‌های SSL می‌توانند با ایمن‌سازی انتقال داده‌ها بین کاربر و سرور، از حملات تزریق محتوا جلوگیری کنند. مهاجمان نمی توانند داده های در حال انتقال را تغییر دهند.

نتیجه گیری

گواهی SSL (همچنین به عنوان گواهی TLS یا SSL/TLS شناخته می شود) یک سند دیجیتالی است که هویت یک وب سایت را به یک جفت کلید رمزنگاری متشکل از یک کلید عمومی و یک کلید خصوصی متصل می کند.

کلید عمومی موجود در گواهی به مرورگر وب اجازه می دهد تا یک جلسه ارتباط رمزگذاری شده با یک وب سرور را از طریق پروتکل های TLS و HTTPS آغاز کند. کلید خصوصی روی سرور امن نگه داشته می شود و برای امضای دیجیتالی صفحات وب و سایر اسناد استفاده می شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.